Utama » » Benda Percuma Boleh Anda Dapat Semasa Bulan Harijadi

Benda Percuma Boleh Anda Dapat Semasa Bulan Harijadi


Antara freebies yang boleh kita dapat dan redeem dalam bulan birthday kitaaaaa. Anda boleh celebrate besday dengan yang tersayang, kawan2 atau ahli keluarga sambil berjimat lagiii...

1. DUA (2) TIKET WAYANG PERCUMA DENGAN GSC

Masa bulan birthday korang, korang boleh dapat 2 tiket percuma untuk tengok wayang di mana-mana pawagam GSC!!! I first week of my birthday lagi dan redeem okayyyyy hahahaa 

2. DUA (2) TIKET WAYANG PERCUMA DENGAN MBO

Birthday korang, tengok lah wayang puas2 okayy haha

3. FREE ONE (1) DRINK DARI TEALIVE

4. FREE SLICE OF CAKE DARI STARBUCKS

Got my birthday cake from Starbucks!

5. FREE BIRTHDAY CAKE DARI SUSHI KING
Dapat cake percuma dari sushi king!

5. BUY 3 FREE ONE (1) TIKET KE SUNWAY LAGOON
Tiket Sunway Lagoon percuma untuk birthday girl / boy tapi dengan syarat bawak 3 orang kawan / family sekali haha

6. BUY 3 FREE ONE (1) SEOUL GARDEN
Makan percuma di Seoul Garden untuk birthday girl / boy tapi dengan syarat bawak 3 orang kawan / family makan sekali haha

7. FREE VOUCHER CODE DARI UNIQLO UNTUK PEMBELIAN ONLINE DAN IN- STORE
Dapat dua voucher code, satu untuk pembelian online, dan satu lagi untuk pembelian di kedai. Bestttt!

8. FREE VOUCHER CODE DARI ZALORA

9. FREE BIRTHDAY DRINK AT GOOBNE
Dapat air percuma untuk birthday boy/girl kalau makan di Goobne

10. FREE BIRTHDAY REWARD BY FAMILY MART
Korang boleh redeem birthday reward dengan Family Mart, tapi make sure siap-siap download apps Family okayyy!!

11. FREE  SKY DECK TICKET

Oh ye, untuk kebanyakan promo ni, korang kena bawak IC ye untuk tunjukkan bukti yang bulan tu birthday korang. Tapi kalau online purchases, tak payah tunjuk IC pon takpe sebab dorang sendiri automatic email / inform korang untuk redeem.

Happy Birthday and enjoy your birthday with all these freebies okayy!!!

SHARE

ARTIKEL MENARIK...

0 comments:

Catat Ulasan



twitter facebook google plus linkedin rss feed email
ARTIKEL TERUS KE EMEL ANDA (klik sini)