Utama » » Cara Redeem Tiket Free GSC Sempena Harijadi

Cara Redeem Tiket Free GSC Sempena Harijadi

Okay kat sini saya nak share something yang buat korang happy on your birthday..
Ramai yang tak tahu sebenarnya banyak benda yang korang boleh redeem on your birthday month.

Antaranya :
GOLDEN SCREEN CENEMA
Okay sebenarnya korang boleh reedem 2 free tickets on your birthday dengan syarat korang dah daftar kat https://www.gsc.com.my/ . Time bulan birthday korang nanti diorang akan hantar email macam ni...


Lepas tu korang boleh la download dan print voucher yang diorang bagi. Contoh voucher macam ni. Lepas korang print, isi maklumat yang diorang nak. Lepastu nanti kat kaunter korang bagi ja voucher tu beserta dengan korang punya kad pengenalan / ic.

Oh ya, lupa nak bagitahu korang.. bukan semua movie boleh redeem tau. Movie tertentu ja.. cara nak tahu movie apa yang boleh redeem. Korang buka laman web gsc tu pastu cek mana satu movie yang ada * .. tu ja movie yang boleh redeem.. contohnya...

Okay, harap info ni dapat bantu korang...Enjoy your movie..

SHARE


twitter facebook google plus linkedin rss feed email
ARTIKEL TERUS KE EMEL ANDA (klik sini)