Utama » » Percuma RM30 Ewallet TNG e-Tunai Rakyat

Percuma RM30 Ewallet TNG e-Tunai Rakyat


Siapa nak RM30 free- free je? Meh sis belanja cara2 camne nak kutip rm30 korang.. kerajaan bagi duh.. hambik la.. sapa taknak agak kurang bijak di situ.. boleh claim duit korang rm30 dekat touch & go e-wallet ok.. fyi, ini ads free je.. sis xdpt sesen pun na.. sis saja nak share dgn kengkawan adik kakak abang.. jgn lps ni duk dm mintak sis payung hampa.. sis pun kering kontang la ni. Ok camni cara dia:

1) download dan register touch n go e-wallet account (sapa dah ada bagus, tepuk bahu sendiri)

2) tgk pic 2nd.. klik kat dlm bulatan merah itu..

3) mcm dlm pic 3 actually cr la kat bwh skit tu ada butang verify account.. kene klik utk verify kome.. nnt dia minta gamba front IC kome dan gamba selfie kome.. so yg hijabista tu boleh lah pakai tudung siap2 sebelum nak klik butang verify..

4) siap semua dah kan.. tunggu la sampai 15-Jan-2020



SHARE


twitter facebook google plus linkedin rss feed email
ARTIKEL TERUS KE EMEL ANDA (klik sini)